Grafisch ontwerp en creatieve vormgeving

Voor huisstijl, logo ontwerp, brochures en websites

Ben je op zoek naar een vormgever en creatieve denker om je bedrijf, merk of dienstverlening een visuele identiteit te geven? Ik ga graag met je aan de slag!

Tijdens een brainstormsessie onderzoeken we hoe we ‘jouw verhaal’ kunnen vertalen naar een visueel concept.

Met als doel om jouw merk, product of dienstverlening in een origineel en aantrekkelijk logo-ontwerp, huisstijl, grafisch vormgeving of website te vatten, waarmee jij de juiste snaar raakt bij je doelgroep.

Neem contact op en ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen.

Werkzaamheden:

Visueel & strategische concept

Brainstormsessies

Logo ontwerp

Grafisch vormgeving

Huisstijl en zakelijke identiteit

Wordpress Websites & Digizines

LOGO's
GRAFISCH ONTWERP
HUISSTIJL
WEBSITES

Meer info overMD Concept & Ontwerp

MD Concept & Ontwerp is een 1-vrouws studio voor webdesign, grafisch ontwerp, online marketing en visuele communicatie, gevestigd in Rotterdam. Mijn naam is Marloes Dekkers. Nadat ik in 1996 afstudeerde als illustrator aan de WdKA te Rotterdam, raakte ik in de ban van het internet en ging me bekwamen in de kunst van het webdesign.

Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende software ontwikkelaars, lonkte in 2007 het zelfstandig ondernemerschap en besloot ik als fulltime freelancer aan de slag te gaan.

Mijn visie op vormgeving is gebaseerd op de overtuiging dat een ontwerp beleefd moet kunnen worden. Een beeld moet in een oogopslag het juiste gevoel oproepen. De gebruiker van een website of webapplicatie moet snel en eenvoudig bij de juiste informatie kunnen komen.

Opdrachtgevers kiezen MD Concept & Ontwerp voor de professionele maar informele samenwerking, de flexibiliteit, het probleemoplossend vermogen, de no-nonsense benadering en de toewijding om tot het best mogelijke eindresultaat te komen. Op tijd en binnen budget!

Wat klanten zeggen:

{

Marloes is zowel inhoudelijk als conceptueel sterk, ze weet als geen ander taaie content visueel sterk te transformeren. Ze denkt mee, komt altijd haar afspraken na en geeft je vragen de aandacht die ze nodig hebben. Ik werk al jaren met veel plezier met haar samen!

Nina Nannini
Algemeen Directeur
NBD Biblion
{

Marloes van MD Concept & Ontwerp heeft voor ons meerdere websites vormgegeven en ‘from scratch’ opgezet. Ik vind de aanpak van Marloes zeer prettig; ze is accuraat, meedenkend en flexibel, hierdoor weet je zeker dat alles wat ze doet nauw aansluit bij de wensen van haar klant. Ze heeft een goed inzicht in de marktbewegingen en adviseert je waar nodig om de juiste beslissing te nemen voor jouw specifieke business needs. Verder ben ik uiterst tevreden over haar service en oplossingsgerichtheid. Ik kan Marloes van harte aanbevelen!

Myriam Mense
Owner
Maison Indigo
{

Onze samenwerking met MD Concept & Ontwerp hebben wij als zeer prettig ervaren. De wensen en ideeën die wij hadden zijn door Marloes vertaald naar een prachtige website die past binnen onze huisstijl en manier van bedrijfsvoeren. Ook merken wij dat onze doelgroepen daadwerkelijk worden aangesproken door de website. MD Concept & Ontwerp denkt mee, geeft gepast advies en is een betrouwbare partij om mee samen te werken.

Annemieke Lentjens
Directeur
Mondt Adviesgroep
{

Wij werken al jaren met Marloes en je zou kunnen stellen dat wij haar bij vrijwel al onze grafische uitingen betrekken. Zij heeft een gave ontwikkeld waarmee zij zich in heel korte tijd kan inleven in (onze) materie. Als we niet beter zouden weten zou men kunnen denken dat wij uitgebreide briefings verstrekken, maar dat is niet nodig. Ze weet altijd heel snel de juiste snaar te raken met haar ontwerpen.

Peter-Jan Broeders
Algemeen directeur
Azalp Voordeelshops

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om met je samen te gaan werken. Neem contact op en laten we een afspraak maken!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MD Concept & Ontwerp    Baan 74     3011 CD Rotterdam  

 contact@mdconceptenontwerp.nl

×